Dijital Barbekü et termometresi Termometre Fırın Termometre Zamanlayıcı İle Et Probu Pişirme mutfak termometresi Et
belirleme:
1. Ölçüm sıcaklığı aralığı: 0°C-250°C (32°F°-482°F )
2. Sıcaklık doğruluğu: ±1°C (0°C -100°C), ±1.5°C (101°C -250°C)
3. Sıcaklık ekran çözünürlüğü: 0.1°C (0.2°F)
4. Zamanlayıcı aralığı: 99 DAK 59 SN
5. Zamanlayıcı alarm fonksiyonu
6. Yüksek sıcaklık alarm fonksiyonu
7. °C / °F anahtarı
8.Pil: 1 ADET×1.5 volt AAA (dahil değil)
ENSTRÜMAN ÇALIŞMASI:
1. PİŞİRME / ZAMANLAYICI düğmesi
Aşçı ve zamanlayıcı modu arasında geçiş yapmak için aşçı/zamanlayıcı düğmesine basın.
Zamanlayıcı modunda, geri sayım süresini ayarlamak için saniye ve dakika düğmesine basın.
Zamanlayıcıyı başlatmak ve durdurmak için S/S tuşuna basın.
Zamanlayıcıyı sıfırlamak için MİN ve SN tuşlarını aynı anda basılı tutun.
2.yukarı düğmesi
PİŞİRME modunda.alarm sıcaklığını yükseltmek için düğmeye basın.
3.aşağı düğmesi
PİŞİRME modunda.alarm sıcaklığını düşürmek için düğmeye basın.
4. °C / ° F
Santigrat ve Fahrenheit arasında geçiş yapmak için ünitenin önündeki °C / °F düğmesine basın.
5.Probu pişmiş yiyeceğe yerleştirin.Yiyeceklerin sıcaklığı ayarlanan sıcaklığa ulaştığında, termometre alarm verecektir.
PİL DEĞİŞTİRME
AAA 1,5 V pil kullanarak ekran karardığında pili değiştirin.
Farkına varmak:
1 Termometreyi asla kapalı fırında kullanmayın.
2 Her kullanımdan sonra sensörü iyice temizleyin.
3 Termometre su geçirmez değildir .Tüm ürünü suya batırmayın.Sadece nemli bir bezle temizleyin.
Paket içeriği:
1 x fırın termometresi